Att fundera över livet är inget jag rekommenderar, men att stanna tillvaron för att inse vad det är man vill - det rekommenderas skarpt! Att vakna och känna fan vad bra jag är, det är en härlig känsla, men hur många är det egentligen som vill erkänna att de har vaknat med en sådan?
Bra är något man är, bra är inte något att sträva efter.

Drar till Finspång snart, får träffa massvis med underbar människor, snacka om allt, dygna, skratta och ha KUL!!!! Jag är fett taggad :P


Så här hemma, sup er inte fööör fulla, ha kul på annat sätt =)
BYE
Gungar med benen i väntan på att klockan ska ticka i en snabbare takt, jag tror inte att det funkar :( Dagen i dag har varit bra, fick reda på svenska nationella helt okej resultat för mig, jag är ju totalt icke bra på svenska xD Annars rullar dagen på, jag vill le, men det går inte. varför vet jag inte, vet inte om det är det gamla som kommer upp till ytan igen. Vet inte om det är nått nytt.
Ska snart dra i väg på träning, men måste plugga in regelbundna verb på franska, inte det lättaste vet ni som läser just franska... men så en dag så sitter dem och man låter fransk :D
Apropå Franska, så kommer fransmännen om en vecka, stackars dem^^ Nej, det blir kanon hoppas bara jag är på lite bättre humör. Men 10Mila till helgen, får träffa underbara vänner igen, kanske kan få mig på bättre tankar.
Tjolong i leverpastejen!
Finns inga ord, finns inget att skylla på.
Jag vet inte varför, vet inte hur!

'
Hoppas att giporna ger med sig, blir så jävla sur på mig själv!