Hoppas det inte dröjer förlänge
Enkla grejer som att duscha eller bara sitta på en stol är inte så självklart. Min vänstersida i nacken är rätt "off", vad jag menar med det är att allt jag gör måste ske med tanke på min nacke... Nu har jag bakat bullar, efter det fick jag sova i 1timme. Efter jag har suttit och ätit måste jag avlasta nacken en stund, usch fy och nu räcker det!

Mamma funderade på om vi skulle åka upp i morgon till Mora men jag orkar inte det.. känns bättre att bli helt bra i huvudet först och sen åka upp på söndag! Då ska det eventuella linje bytet fixas och sen kontakta läkarna och ja.. Jag kunde väll fått en lite mer lyckad start på gymnasiet ... elr?? ;)
1vecka sen nu.
Nu har jag bestämt mig att om det inte sker ett under tills i morgon stannar jag på Algutstorp veckan ut. Men en positiv grej kom mamma med, att folk med den här typen av skada blir alla utom 1% frisk i från :):) Kalas tyckte jag att det lät !

Jag sov bara till klockan 9.00 i dag, vilket sög rätt hårt ju tidigare jag går upp ju längre blir dagen.. Men jag tog en dusch, riktigt skönt var det. Men ni ska bara vet hur mycket man rör på nacken bara då man tar en enkel tvättning av sig själv ;) Sen gick jag ut och satt ute med katterna en stund, de är verkligen för otroligt söta! Synd att kamera sladden till datorn är kvar hemma i Mora.. Annars hade bilderna kommit upp nuuu. Nu ska jag vila en stund för att orka äta lunch sen, hahaha! Har man inga problem så går det galant att skaffa sig några ;)

Suck och pannkaka!!! Den här bloggen skulle ju vara en fotoblogg om hur det är att som 16åring flytta och lämna allting som man är van vid! Men nu blir det snarare hur det är att som en elitsatsande ungdom på 16 år om precis börjat på idrottsgymnasium skadar sig och allting blir helt tvärt om!
Hemma i Örebro igen oplanerat efter bara en vecka känns ju lite så där halvt surt. Men jag klarade faktiskt inte av att vara där uppe. Som ni nog har förstått har jag slagit i huvudet, men jag har inte förklarat hur, eller vad som hände! Kanske dags nu, typ 6 dagar senare xD

Vi blir nollade på skidgym, de äldre eleverna hittar på galna grejer som vi yngre lär göra annars blir det bara värre.. Nu var det irrländskjulafton, 20 varv kring en rullskida... Sen skulle vi springa ner för en backe och växla till nästa, jag halkar där någonstans och eftersom jag är yr, vänder jag mig i luften och gör fallet dubbelt så långt och landar på övre delen av ryggen för att dunka huvudet i marken.. Det här minns jag inte. Sen hjälpte alla mig och det blev en kväll och övernattning på akuten.. När jag gick hem på onsdagen efter lunch så var jag glad att det "bara" var en lättare hjärnskakning! Så skolan skulle jag vänta med tills på måndag och så, men det var ju inge speciellt. På fredagen när jag går runt i min lägenhet krampar det till i nacken och jag kan inte hålla upp det, jag ringde brorsan och han kom sen beslutade jag, bror och min tränare att vi skulle ringa till sjukan igen, sagt och gjort! De ville att vi skulle komma tbx, för så där skulle det inte vara...
När vi lämnade sjukhuset och akuten för andra gången på 3 dagar var det med diagnosen whiplashskada i nacken.. Så nu vet jag inte hur länge det dröjer tills jag kan göra lätta grejer igen, skolan få vänta någon vecka.

Jag hade verkligen klarat mig utan det här, det värsta är nog att det tar lång tid... Men mitt mål är att kunna vara med på snölägret i bruks i alla fall!!! (början av november... ) Men men, en olyckshändelse händer alla! Kanske dock lite för ofta mig.. ;)
Lite minnen som piggar upp miig(a)