Det har bara gått ett par dagar av lovet men ändå kan jag säga att jag älskar det !! I går vid den här tiden träffade jag Amanda Öhlander på stan jag har inte träffat den underbara människan sen vi slutade 9an i våras, helt sjukt!! Men jag kan säga att vi pratade non stopp i 4h och 15 minuter(aa) "En stund av bara talkande behövs verkligen!" En värmande kram och ett leende, TACK! Även blev det lite shoppande (y' Äntligen är jag en stolt ägare av ett långt svart linne! Pricken över iet måste ändå vara att in handlingen av julklapparna har börjat ! Äntligen är det snart jul, KÄRLEK.

Sen drog jag till Marieberg för att fixa lite things till lägenheten från ikea och köpa vinterskor och en jacka! Vi började på ikea men när klockan var 5 gick vi därifrån, men tro sjutton att alla andra affärer UTOM ikea stänger klockan 5 på lördagar... Men det betyder att jag måste dra till Marieberg någon mer dag på lovet :)

Idag väntar inte mycket, eller jo, för det var filmkväll idag elr? Jag tror det i alla fall xD hahaha

Ännu en skolvecka är över och ett låångt höstlov är välkommet!
Dagen idag började med svenska, jag har aldrig blivit så besviken över en film som jag blev idag. Inte ens the twilight saga slår det här... Vi har haft som läxa att läsa Comédia Infatil och sen bearbeta boken på olika sätt efter. Som avslutning på det arbetsområdet skulle vi se filmen, filmen var nog bland det sämsta jag sätt. Den hånade boken. Lite lätt arg gick jag på matten, kul att man får ett arbetsområde efter lovet och ska jobba med det i 4 veckor.. Vi skidåkare är på läger 2st utav dem veckorna... Hur tänker lärare ibland??
Efter lunch gjorde jag och några till i min klass ett naturkunskapsprov som vi inte gjorde pga. olika orsaker när de andra gjorde det (jag var sjuk). När jag börjar skriva provet kommer jag och tänka på att SHIT engelskan... Jag hade glömt att snacka med läraren om att vi hade ett restprov som var tvunget att göras... Mycket riktigt när engelskan dragit igång kommer min engelska lärare, inte glad alls.... Säger inte ett ord mer än, jag vill prata med dig PONTUS nu! Pontus var min provvaktare... Ibland snurrar det förmycket i Fridas hjärna, men jag fick provet gjort och jag tror att det gick ganska bra trots allt :)

Jag kan knappt beskriva med ord hur underbart det är att sitta här på tåget lyssna till när folk pratar i telefoner med sina nära och kära, se ett ungt par kolla kärleksfullt på varandra. Jag kan nästan kalla det fredagsmys redan nu på tåget. Jag sitter och bara är, har inget plugg jag MÅSTE göra har inga MÅSTEN alls :) Det är lov, hur underbart klingar det inte i ens öron? Efter lovet är det 6 veckor kvar i skolan och 2 av dem veckorna är jag på skidläger. Snacka om kungligt!