Nu är första HELA gymnasiedagen avklarad.
Jag var sjukt trött och när klockan närmade tre skrek nacken typ av smärta. Men annars har dagen varit kalas (y' Vi började morgon med att komma på att det var en schema ändring från matte till naturkunskap, sen var det samhällskunskaps prov, jag hoppas att det gick bra! Med tanke på min 5 lektioner så gjorde jag i alla fall så bra jag kunde :)
När jag klev ut från provet hade jag en hål timme på 3h och 20 min ganska galet om jag ska uttrycka det med mina egna ord. Jag gick hem och vilade körde lite TENS för att underlätta dagen. Jag hade även mitt första "riktiga" träningssamtal, vi snackade lite om skadan och om blodprovsvärdena vi tog i början utav förra veckan. Jag låg lågt på allting, hoppas att det beror på de tabletterna jag käkar annars  åhhhh.... Men de ska kolla vidare med mig varför och hur det kan vara så !
Sen var det back till skolan med historia och engelska för att sluta vid kvart i 4, jag är stolt över mig själv, jag trodde inte att jag skulle klara en hel skoldag! Men trägen vinner, jag gjorde det :P
I kväll har jag varit totalt slut, legat på sängen och chillat och bara varit Frida. Men nu måste jag sova, känningarna i halsen släpper inte och jag vill verkligen INTE bli sjuk :/ Godnattfolket!

Det var en gång en Frida... :)
Klockan är halv 8 och vi har prov i morgon!!!!
Denna dag började med att jag sov lite, kanske lite fööör länge och fick det lite stressigt till matte lektionen, men jag hann! Där orkade jag inte riktigt anstränga mig, jag låg före så jag chillade mig igenom. På eftermiddagen var det träning campingtest. Det är ett rullskidstest för att se vart det är man tappar alt. drar ifrån i tekniken, om det är benen, armarna eller timingen! Jag fotade som vanligt hehehe bilder kanske kommer i morgon eller så en annan dag, eller kanske inte alls ;) Men med klarblå himmel och 24 grader i luften hehe ne men i alla fall 12 grader var det underbart att traska omkring och se de andra slita, fat jag skulle nästan göra allt för att i alla fall få ta i på ett pass! Eller nee, jag skulle göra allt för att slippa smärta!

Efter de fina timmarna tillsammans med de andra stack jag i väg på min första hornlektion här i Mora, och jag har nog inte slutat garvat än... Alltså okej jag är bortskämd över en av Sveriges bästa kulturskolor hemma i Örebro men jag har också nu fattat varför det inte är så många som söker estet här... Väldigt synd!
När hon säger att hon beställt en bok till en kille som jag också kanske skulle prova och spela i, ser jag att det var samma bok jag spelade i i4an.. När hon ger mig en läxa är det på den nivån som jag spelade på när jag hade tandställning... DÅ gick jag i 7an :/ Jag hade faktiskt hoppats på så mycket mer än att jag skulle behöva spela bättre än läraren. Åh, det här gjorde verkligen inte saken bättre :(

Nu ska jag plugga och äta kladdkaka, MUMMA!


Helt galet vad man kan bli uppslukad utav en bok!
Somnade i alla fall tillslut, nu har jag inte problemet med att behöva ligga och titta i taket tills det att smärtan har lugnat sig och John blund har dragit in mig i en djupsömn. Nu läser jag 50 sidor och sen somnar jag hyfsat enkelt(y' Men när klockan ringde i morse kvart i 8 stretade kroppen emot.. JAG VILLE SOVA!
Jag gick till samlingen och sa att jag tränar själv, eller träna och träna, plaska lite i simhallen! Så dit cyklade jag och Emma hon körde intervaller och jag jag tog "söndagspromenaden"...

Sen blev det skolan, faktiskt riktigt mycket skola idag. Men det är jobbigt, nu har jag en huvudvärk och nacken värker massor, usch! Samhällskunskapsprovet på torsdag må jag plugga till, första gången här jag MÅSTE plugga, skumt :O Jag vill tre grejer mer än allt annat!
JAG VILL TRÄNA
JAG VILL SPELA MUSIK
JAG VILL VARA FRIDA

Och det skulle ju inte sitta helt fel med vinter nu :)