Sliten tjej, hej! Uppstigning vid 7 i morse för att dra ut till arenan runt 8. Sen lägger man en dag full av nervositet på det och sen ett orienterings lopp på 5.8 (sprang 7 km..) Det gick redigt bra (för att vara mig alltså) men nu är jag trött, funderar på att ta med liggunderlag och rubbet bort till tälten för att kunna sova en stund sen, vill verkligen inte bli sjuk. Som pappa sa: Frida + uppe sent(sova lite) = SJUK(!!!) en ganska så lätt ekvation med mina ord...
I morgon drar vårens orienterings händelse 10-mila igång. Stockholm bombarderas utav ÄNNU FLER(!!!) människor, går det? Men jo, på ett flygfält söder om stan har det riggats upp en arena och där lär det bli det största valborgsfirandet men framför allt så är det en "nice" orienterings fest som kommer att äga rum. Jag får träffa vänner som jag inte träffat på ett halv år, jag ska springa kavel vilket jag inte har gjort på länge, hur det ska sluta får vi se i morgon ;)


shit, nu ska jag springa mellan kontrollerna, så mycket skönare på vintern. Nu kan jag ju bomma hur mycket som helst utan att märka det hehe, fast i morgon ska det gå bra, skit bra rent ut sagt!
Jag tar tillbaka det där med att Stockholm var bra hehe, umgänget är det verkligen inget fel på men helt stört vad stort allting är :O Folk överallt, och då menar jag ÖVERALLT. Stress fanns det inte så lite av heller så att jag nu ligger däckad på Karins rum... Men hittade ett par nice dojs och ett linne/klänning, men det var så mycket av allt att min hjärna inte riktigt orkade med allt, så gågatan i Mora funkar bra för mig hehe :)