Hänger inte med i svängarna alls, nu har det gått ytterliggare en till dag och ingenting blivit gjort. Om 9 dagar sätter jag mig i bilen mot JSM för stafetten om 220h går starten, inte riktigt denna uppladdning jag hade tänkt mig. Men vila är den bästa medicinen så bara att gilla läget,  men det rycker i kroppen och jag vill träna.

Jag är van att inte få träna och få motgångar men är det inte någon annans tur snart? Jag har dragit mitt lass, för länge sen. Hur som får jag inte anstränga mig fören jag känner att jag är HELT bra, efter helgen kanske, deprimerande. Dock fick nacken sig en släng också, hoppas inte det blir några problem. Hade ju inte hunnit tränat upp styrkan i den efter förra fallet än, när ska jag lära mig att stå på benen?
Nu ska jag gå och deppa vidare, förresten har hört att det är fint väder ute, NJUT!
Någon som inte har något för sig och skulle vela underhålla mig i kväll?? Eller i morgon kväll?? Jag är så himla uttråkad efter att ha legat i sängen hela dagen, visst jag kan inte göra mycket annat, men att bara få prata med någon eller lyssna på någon eller få en värmande kram, bara det vore toppen.

Så fort jag lämnar sängen, eller slår på datorn eller skickar ett sms mår jag redigt illa och huvudet dunkar ännu mer, så fort jag gör något annat än att vara nerbäddad i sängen blir jag yr, älskar livet med hjärnskakning. Ju längre dagen lidit ju ondare har jag fått i nacken och ju svårare har det blivit att sova..

Nu ska jag åter till sängen, men har du en sväng förbi landet och Närkes Kil kan du ju passa på att stanna över en kopp te och en muffins? Men SMSa innan så att jag är lite beredd tack!
Det är isgata utanför Garphytteklubbstugan bara så alla vet, så se upp i morgon på träningen!!! Lova att undvika att trilla, det gör ont att slå i huvudet, men det är ju mysigt med trolig hjärnskakning!


Datorn, telefon, tv heeeej då tills jag mår bättre