Koder hit och mallar dit. Jag jobbar på en ny design hit till bloggen. Nu ska inga småändrigar göras utan det mesta görs från grunden. Mitt mål med det hela är att göra den mer personlig och mycket enklare att hitta i. Jag har saknat vissa funktioner och så, men det tar sådan tid, tid jag egentligen inte har. 
 
Jag har inte den tiden nu heller, men eftersom jag inte får tänka en sekund på plugg så skadar det inte att avbryta brevskrivandet med lite fix och trix vid datorn. 
 
Jag tycker att det är svårt, jättesvårt faktiskt - men det är kul och lärorikt och mycket snyggare blir det! wiho. 

En som har koll på koder och sådant är min vän Amanda, en annan grej hon är grym på är att fota, kika in på hennes blogg vettja! Den hittar ni HÄR.
 
 
Huvudet mår liiiiiiite bättre idag! äntligen. Dock käkar jag lite lagom mycket smärtlindring men det är sådant man får ta... På måndag ska jag boka tid hos en massör och se om den kan känna något speciellt, orkar inte ha ont i huvudet mer.
 
Dagen idag har jag spenderat med att skrivit brev till vänner. Någon dag kanske det dimper ner ett brev till just DIG från mig. För visst är det mycket mysigare att få ett handskrivet brev än några ord ner kluddrade i ett mejl? (Tack till dagens teknik då det bara är att söka på mobilnummret för att få upp en adress!) Detta är en sysselsättning jag nog kommer att fortsätta med, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge!
 
Godnatt
Tillbringade 7h i stan på sjukan idag, 5 läkare fick jag träffa men inte ett dugg klokare blev jag. Eller jo, jag vet vad det inte är men ingen vet vad det beror på att jag har denna extrema huvudvärk, men en dag, någon gång i framtiden ska jag bli bra! 

Njuter av att inte göra någonting istället, sådant behövs ibland!