Njuter av livet.Tar promenader med farmor och skrutt. Kikar blåsippor och hoppar över bäckar. Kör lite barkbåtsrace och tror jag är 10 år igen. Äter tapas och myser på uteserveringar. Fikar och går på bio med fina vänner. Bakar några kakor och lite bröd och samlar vuxenpoöäng genom deklarering och andra bestyr. Lever livet fullt ut genom att rata jeansen och njuta över att kunna bära mina älskade klänningar och ett par tajts utan att frysa ihjäl. Planerar lite till studenten och har svårt att förstå hur snart den dagen faktiskt är. 
 
Jag slängde en blick på mig själv genom spegelglaset och blev förvånad när jag möttes utav ett par ögon som visade på lycka och på självsäkerhet. Inte varje dag det händer.

Jag drömmer om att en dag kunna röra mig obehindrad av smärta. Att slippa känningar i höften varje löpsteg och att kunna valfritt välja skor utan att behöva kompromissa med en ömande häl. Jag drömmer även om en student med mycke glädje och fint väder. Jag drömmer om en bal där jag kan få känna mig snygg utan att behöva brottas med inre demoner. Jag drömmer mig tillbaka till veckorna på kollot och längtar tills allt drar igång i år, endast två veckor till förträff. Jag drömmer om att resan till Nya Zeeland redan är gjord och att mitt år som au pair har startat. Jag ser fram emot framtiden, kär i nuet och innerligt tacksam för mina älskade vänner!
Borde plugga, men det tar emot. Jag vet inte vart i högen jag ska börja, vad ska jag proritera? 50 ynka dagar, men ändå kan jag inte samla den sista lilla kraft som behövs för att sätta igång. Jag ser slutet men deffust, det är så många hinder på vägen. Men snart, snart, SNART är det över och jag är fri!