Tiden bara rusar iväg det är snart december, jag borde hunnit med ett blogginlägg från både Uppsala och Linköping men även från resan till Umeå men det finns annat som får min uppmärksamhet. Jag julpysslar, lagar mat, träffar vänner och dricker te. Är tränare och när de aktiva jublar när de får höra att jag ska med på lägret tar jag det som ett bra omdömme. (Vi får se om de jublar när de inser hur otroligt dåligt morgonhumör jag har..) Jag planerar julklappar, och kikar recept på julgodis. Att ta ett par månader ledigt från jobb/skola/livet är nog det bästa beslutet jag någonsin tagit.
 
I morgon väntar en brunch med fina vänner, sedan lite ärenden på stan för att avslutas över en kopp te med en otroligt bra vän. Och på fredag åker jag och världens bästa Tova till London. jag är så lyckligt lottad
 
 
Sitter i en efterlängtadväns lägenhet i Umeå. Hon gör en tenta och jag lagar mat. Känner mig glad och snygg och denna helgen kommer bli awesome, med betoning på skratt.
 
 
Helgen spenderades i Uppsala och var underbar, bilder och så från barnvakteriet kommer en annan dag. Utöver kusinbesök så fick jag även tillfälle att träffa saknade Amanda, min fina vän som gjorde min sommar till något att minnas. Hon är så klok. Att äntligen få krama henne igen var guldvärt och precis vad jag behövde. Vi gick gågatan upp och jag blev på nytt förälskad i Uppsala som stad, vi hittade ett café som var bland de mysigaste jag någonsin skådat. Jag drack ur min te-kopp och bara njöt. Att få skratta och prata med en saknad vän måste vara bland det bästa som finns.
 
Uppsala som stad växer bara för varje gång jag är där, jag blir mer och mer försälskad i staden. Tänk att om en månad så vet jag förhoppningsvis om jag kommer att få flytta dit. Tänk att få träffa Amanda mycket oftare. Tänk att få lära känna massor utav nya människor, bli full på kunskap och skratt. Tänk att få kalla Uppsala hem.