Nu har både den fysiska tentan och tentaresultatet nått mig. Och ja, jag är missnöjd. Även om jag var inställd på omtenta så sa känslan när jag skrev att jag kunde mycket mer än vad jag trodde. Den känslan lurade mig. Men samtidigt så får jag vända på det hela och fokusera på att jag faktiskt kan 50% av fysiologin nu, det tog fem veckor att få in 50% av "så gott jag kunde pluggande" nu har jag åtta veckor på mig att få in 20%till (så att jag klarar gränsen på 60%. Nu finns till och med tid att faktiskt lära mig detta, att förstå. Så jag får vända på den dryga känslan som lurade mig och fokusera frammåt. Kallendern är uppdelade i block, varje vecka har sitt/sina områden där jag fokuserar på just den delen av fysiologin. Nu ska jag fokusera träning, må bra, plugga, jobba men framför allt inte stressa. Tid finns och kommer räcka till till allt.


Nu har jag gråtit klart över denna skit. För det är ju faktiskt rätt intressant. Blir rolig sommarläsning på stranden detta. Men det var ju rätt bra att jag fick något att läsa då jag glömt sommarläsningen i Uppsala!
 
 
 
 
Nu kommer nog världens mest osammanhängande blogginlägg någonsin. Men nedan sätter jag bilder på mina känslor, kankse lättare att fatta då. Jag blir ledsen när människor inte tänker efter före, att inte våga gå hela vägen utan enbart ta det bakom folks ryggar får mig att tappa tron på "mänskligheten". Att sakna sådan respekt,  syn på lika människovärde och kamratförmåga är i mina ögon helt oacceptablet. Väx upp, be om förlåtelse och det är faktiskt okej att prata med sådana man inte känner lilla vän. Att min kursadministration har stängt innan vi fått tentaresultat är ju bara helt otroligt dåligt, att tentan dessutom har varit rättad i en vecka men vi inte fått resultat är ju bara sjukt. Att sedan den kursansvariga inte kan hjälpa till i vem som man kan kontakta osv. är bara skrämmande. Dåligt skött helt enkelt. Men att då läkaransvariga kliver fram och hjälper till, att de kommer posta tentan till mig får den största guldstjärnan och det största tacket som någon kan få! Annars jobbar jag på, har kommit in i livet här bättre, tränar och är på bättre humör. Resan till Svalbard och Saga är bokad, helt sjukt att flyget lyfter den 10augusti till ett av mina drömmars resmål! 

Ha en fortsatt fin dag!