Frida älskar sin Nikon D5000 =)
Slutet på året, början på livet!
Jag känner hur det rycker,
rycker och sliter i mig.
Vart ska jag?, vart vill jag?
Dagarna är räknade, och valet gjort!
Det värker i mig, jag vet hur det går.
Drömmar är sanna, drömmar är rätt.
Mitt mål är nått, mitt löfte är gett.
Samlar mig för ett nytt år,
ett år med ett slut.
Ett år som har en början,
en början på något stort- början på livet...

Bilderna är tagna i går/dag med min älskling (a)
Julen är över
Jag är så underbart glad över att julen äntligen är över och långt förbi! Att tvingas gå runt med ett fejkat leende, att tvingas vara trevlig. Okej Julen ska vara mysig och familjen ska vara samlade, men det kan kvitta! 
Dagarna i Mora var BÄST, jag var glad och lycklig. Att äntligen åter få träffa stjärnorna till skidfolk man vuxit upp tillsammans med =) och få tillbringa ett par dagar med Lina Jackson, du lämnar mig alltid med ett otroligt lugn och med ett leende på läpparna. Kunde inte 25 mil, vara 25 meter???

Väl hemma sket sig allt, hela världen kollapsade. Jag öppnade ytterdörren och tog ett snabbt steg in i hallen- jag träffades av en blixt! Helgen försvann ur mitt huvud och tankarna från två år sen kom tillbaka, VARFÖR? Jag har nog gått och skjutit undan alltet en lång tid, men nu rann kannan över. varför just i går, varför just när jag trodde att jag var lycklig? Varför just när livet var som bäst?
Jag har bestämt mig, livet kan inte fortsätta här hemma, livet kan inte bli bra här! Att somna in rödgråten och full i hat, att gå runt och vara sur, inte få vara människa. Att inte kunna känna riktig glädje på Algutstorp. Minnen från sjuan spelades upp i huvudet, det var faktiskt inte mer än ett år sedan som jag bestämde mig! Eller inte ens det, nyårs löftet sprack :O Jag vill, men jag vill inte. Jag vill bara bort!
En dag utan civilisation
Dagen började rätt så komiskt, nästan så att jag kan garva åt det! Pappa gör bort sig, Adam spräcker ÄNDA paret brallor han tog med sig hem från Mora, själv står man mitt i alltet. Typ som när man står i en korsning och bilar kör åt olika håll och man bara står! Sen drog dom till stan och kvar blev jag i korsningen. Allt är rörigt, allt är hemskt! I morgon är det jul, och jag vill verkligen INTE!!! Jag vill inte.
Det ända som driver mig är den 26-27, tänk att livet kan vara så lätt (ibland). Slippa päronen, dra till Mora och få andrum en sekund! Morapinglan blir bara ett plus, jag behöver ny energi, jag behöver kraft! Både sjukan och julfan tar kålen på mig. Jag vill upp till ytan och andas igen!
Är jag den ända som inte gillar jul???Ett liv utan kamera :O
Att kliva upp och inse, hur är det med världen? Att inne på HM i provhytten märka att min käraste ägodel har frusit :( Min kamera har gått i sönder av kylan i Vemdalen... Vem är så dum att hon går ut och fottar i -26 :/ Alla vet nog svaret på den frågan...
Att hela dagen velat gå ut och fotografera lite härliga vinterbilder, men sedan insett att det inte går. Nu äre väl bara att samla ihop lite hum (mycket) slantar och ta sig i väg till stan och skaffa sig en ny! =)Skidor, mitt liv i en cirkel
Vinter och kärlek, vinter och snö!
I går tog bror mig och far till Ånnaboda, så gött att inte behöva vara ensam barn längre! Vi åkte skidor, det kändes bra! =) Jag orkade att trycka, jag kände flytet! tävlingarna uppe i norr, "Auridsjaur"  blir väldigt viktiga! Hoppas att jag har en lika härlig känsla dom dagarna som jag hade nu! Snart blir det iväg till 500 meters rund slingan igen, HAPPY FRIDA =)