Jag vill, jag vill, JAG VILL!!!!
För varje dag som gå blir jag en dag närmare MORA! Nu i kväll var jag ma, pa och kikade på när bror gjorde entré på röda mattan. Örebros baler, släng er i väggen - här är det på riktigt! Bilder kommer.
Om 3 år är det jag, då är de jag som går ur bilen och förd längs röda mattan.
Adam var snygg Maria var vacker alltså, så avundsjuk som jag var på bror i dag kommer jag nog aldrig att vara igen!

Kvällen har varit otroligt hädelse fattig, men ändå otroligt bäst! Tjejen jag ska bo med nästa år, vi snackade och seriöst tror jag itne att jag skulle kunna fått en bättre att bo med, men det visar sig!
Sommaren 2010 kommer att vara ägande, det kommer att vara kungligt! Jag känner på mig att saker som aldrig hänt förut kommer hända, jag kommer träffa folk jag itne träffat, jag kommer att träffa folk jag lämnar iomed flytten. Jag ska jobba, jag ska bada, jag ska träna - JAG LEVER!!!
Tänk vad enkelt det skulle vara om det inte fanns några motbackar!

Aja, nu sitter jag i Mora och har faktiskt hunnit bli lite sams med datorn! Riktigt gött att ha en liten, fast ändå ganska ovant. brukar ju inte vara så uppdaterad när jag är på tävlingar. i morgon är det tävlingsdebut, eller ja ja jag sprang 10-mila, men det räknas inte. Så i morgon ska jag ut på en 5.5 km lång bana... Kommer vara död efter 2 km :P
I morgon äre även balen, det är nog nästan så att jag är mer taggad än min bror HAHAHHAA.

Men nu ska jag sova, tävlingar i morgon = sova tidigt.
hoppas fredags kvällen har varit givande, för det har min dag varit :D
Tänk att bara några ord kan göra en människa så glad. Tänk att bara några meningar kan få en annan människa till himmelriket. Och i Morgon bär det av till Mora för tävlingar, sen blir det att å se en snygging till bror då han gör entré på balen. Kvällen snyggaste par kan jag lova ;)

I dag på "göra klart" bild lektionen satt jag med två snubbar och snackade, efter typ 20 min dem bara är du typ en sådan här typ? Och på alla punkter de nämnde hade de full träff, är jag verkligen så lätt att läsa? Är jag inte lite pillimarisk (eller vad nu bananen skulle säga:P) Men bara så alla vet så heter jag nu Karin, eller i alla fall i deras två världar xD

En annan uppdatering är att för snart en vecka sen blev jag med en "syster", Jag har alltid önskat mig en sådan, och nu har jag en - en på 15 år, lite coolt!

Nu har jag det som jag har väntat på LÄNGE, en egen bloggdator/res plugg dator och en stationär- HAPPY FACE!!!

Jävlar vad oväsentliga saker det händer i livet just nu, ungefär skulle jag ju lika gärna kunna skriva bla bla bla, det skulle avra lika intressant, thihihihi.

Aja, men nu ska jag sova - är redan sjukt slut, skakar av trött het och kroppen värker... Kanske skulle ha sovit för tre timmar sen...