Nu var det klappat och klart!

Gymnasieansökan är inskickad och klar :D
1. Mora sp media
2. Mora sp. sp
3. Wadköping Tema
4. Risbergska sp sp

Jag håller ju på Mora, men om jag inte kommer in på skidO så blire i Öret istället, och då får ni stå ut med mig här hemma ;> Men om ödet vill det så så är det väl det som är det bästa!
Som vi snackade om i skolan så kom vi fram till att vi har gått 19 terminer i skolan, ska jag säga det själv så ÄR det verkligen en lång tid, men det har inte känts så jobbigt. åren på högstadiet har inte varit roliga, varken med allt plugg eller gemenskapen som uteblivit till och från HELT! Men som alla säger, 9an är det bästa året, och det känns redan att alla har börjat att mogna ut på samma plan, happy Frida för det!
Men ändå är jag glad att det bara är några få månader kvar tills friheten, jag kallar det faktiskt frihet. För hur det än blir, om det blir Mora eller Öret så har jag valt det själv, och jag är inte tvingad! Jag kommer inte att behöva kämpa med Kemi eller fysik matte blire bara max till c. jag kan läsa dom kurserna som JAG tycker är intressanta, INTE dom som står i läroplanen.

Frida är TAGGAD!!!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BROR, 19 år idag!!!!

Undra hur det blir...
Dagen började vid kvart över 8 då alarmet ringde, suck och pannkaka!! Men det var ju inte skolan jag skulle upp till så det funkade fan bra! Klädde på mig HUNDRA lager med kläder, termometern visade på -15... När jag gick till skidgymmet och öppnade dörren stirrade 42 stycken ögon på mig... Inte trodde jag att det var så många som sökt till mora =) Det visade sig att det var 24 pers ink. mig som är på dom här dagarna, och gänget är GRYMT!!!
Efter lite snack blev vi ut skickade att åka bort till hemus (Moras skidstadio) För lite teknik åkning! Till en början kändes det bra, men lederna började göra ondare och ondare, så det blev ett VÄLDIGT lugnt pass :( Sen blidde det lunch och lite rund vandring på skolan, tummen upp för det!
Nyss kom jag tbx. efter att ha varit och sätt på när m,ina kompisar fick göra snabbhets-, spänst- och styrke tester! Men kroppen ville inte att jag skulle vara med så det blev läktaren för min del :>

Snart drar vi till hotellet och käkar middag, MUMMA!!! vid 19.15 ska jag på intagnings intervju :O:O:O VAD SKA JAG SÄGA????? Läskigt, men jag får följa mitt motto, det löser sig!!!

Hoppas ni inte river öret tes jag kommer tbx. men ha det gött, för det har jag :D