Sitter och plågar mig med plugget inför årets sista prov. Efter i morgon är det 5dagar av välförtjänt ledighet innan slutspurten för sommaren ska göras. Jag orkar inte mer skola, vill bara hem till Örebro träffa lite gamla vänner "ränna" på stan och bara vara.

I morgon kommer det bilder, hoppas jag. Vill inte lova för mycket om jag inte kan hålla det..
Trött cheeey här, väldigt trött också för den delen. Fick idén om att köra ett litet fint dubbelpass så här dagen efter man började träna igen, hur tänker man då? Man har nog saknat träning lite för mycket, hehe. Först körde jag lite MTB, länge sen jag cyklade så det var "ringrostigt" till tusen samt att styrkan i låren var lika med noll.. Men om ett par veckor så ska det gå lättare. Stack sen hem och åt lite käk för att sedan dratta i väg te måndagsstyrkan, en utav veckans höjdpunkter. Dock var det sjukt jobbigt, undra om jag kan rubba mig ur sängen i morgon ;) Och i morgon bitti har jag träningssamtal och vi ska planera sommaren, hur kul låter inte det?

Det kommer att bli tufft, det kommer att ta tid.
Det kommer att ge resultat, om ett tag.

Funderar även på att efter jag köpt det objektivet jag kikat in starta en vettig fotoblogg där det är lätt att visa och titta på bilderna. Eftersom att det jag skriver skriver jag bara för mig typ, ni vet en dagbok fast på internet. Därför vill jag inte tråka ut er som vill kika på bilder, hur låter det?
Nu blev det ett sådant tråkigt inlägg igen, men har inga bilder på den här datorn :'(
Vad gör man då ingenting känns rätt? Då när vad man än gör blir fel. Vad gör man då?