I helgen som gick var jag tillbaka i Örebro. Var med och firade Vicco som blev 21 och njöt av SkRiKa - en konsert med estetprogrammet och svenska kommarorkestern. Superbra var det. Jag fick även tillfälle att ta en lunch med Olle, en snabbfika med Linnea och massa kvalitétstid med Tova. Min fina Tova.

Sedan köpte jag ekologiska bananer för 6kr/kg (woop woop). Umgicks med farmor och farfar och kusinerna. I söndags satte jag mig på tåget påväg hem till Uppsala, hade packning på lite för mycket. Men nu har garderoben fått vår, jag har mat i frysen, symaskinen står på fönsterbrädan och mitt älskade horn har äntligen hittat till Uppsala.

 
Tentan får stanna i Uppsala, för den tänker jag då inte ägna den helg åt en enda sekund till. Nu är jag fri från plugg ett tag, att det sedan blir en omtenta är en helt annan historia. Och vad gör det om hundra år? Snart sätter jag mig på bussen som tar mig till tåget om tar mig till bilen som tar mig till Örebro och Algutstorp. Nu ska jag krama farmor, umgås med kusinerna och voven. Träffa vänner och längta tillbaka till Uppsala. Hör av er om ni Örebroare är lediga ngt i helgen och vill ha en kram. Puss

I lördags var det dags för gasque igen!! Maskeradbal var temat och vi fem representerade fysioterapeuter T1. Det var en gasque tillsammans med logopeder, biomedecinare och biomedecinsk analytiker - alla små program på BMC (mitt campus) vilket var kul. Dock fick jag mer och mer huvudvärk ju längre kvällen blev så när middagen var slut mådde jag riktigt dåligt. Jag överlevde lite dans men lämnade vid klockan 12. Huvudvärken sitter kvar än, antar att det är nacken som krånglar lite mer än vanligt. Det går över!