Min helg har varit galet bra! Lördagen med gif borta i hidinge för en träningsdag. På förmiddagen var det gruppvis träning, jag hade hand om den näst äldsta gruppen och körde teknik och balans på rullskidor. På eftermiddagen väntade generationspass där åldrarna blandas i ett spänst och styrkepass. GARPHYTTANS IF! På kvällen blev det 18 års partaj som jag skrev om i ett tidigare inlägg.

Igår var jag ute med några vänner och vandrade i bergen, underbart och trevligt! Vädret var inte på topp men vad gjorde det när humöret var det? Har inga bilder från den trippen men här kommer några från i lördags (:
Jag är rastlös och det är bara första dagen på lovet, hur ska detta sluta? Vaknade vid sju och var mega pigg gick upp vid 8 käka frulle med pappa - det är inte ofta som det händer. Sen har jag funderat över jul, vad jag önskar mig i julklapp, vad jag ska köpa till andra, vilka jag ska köpa till, när jag ska börja julfixa osvosv. För tiden fram till jul kommer gå så himla fort.

Egentligen borde jag nu gå ut, ta en kratta och kratta ihop ett berg av löv och sen fota lite i alla fall gå ut en sväng, men istället hamnade jag här med en lista av plugg breve mig, nu sjutton ska det betas av lite tråkigheter så att jag sen kan njuta fullt ut resten av lovet.

kram
Hemma från en redigt mysig kväll bara några kilometer bort. Men nu väntar sängen för i morgon blir det att damma av dojorna, leta fram ryggan och ge sig ut i skog och mark för en underbar vandring med underbart folk!

Min vackra skatt i onsdags när hon sjöng solo på en konsert, helt galet bra va det!