Harsa är grymt bara så att ni vet det längdisar som tagit in på ett hotell någonstans i det södra av sverige! När vi svängde in mot Harsagården möttes vi utav ett enormt fint vinter landskap. Snö upp över öronen och puder som socker, hur låter inte det?? Lunchen vad askalas, panneradfisk m. potatis och sås :)
vi bor 7 personer i en stuga, Frida *3, Anna *2, Lisa och Tove! Det kommer bli jätte kalas. Stugan är fin, lite söt och gullig men inte resturerad på ett tag. Tvn är 2*2 dm. Sofforna är lite smått över insuttna. Och om några dagar kommer doften av stuga var utbytt mot stanken av svett ;) hahaha!

Bilder kommer senare :):):):):)

Tack tack tack Linnea Dalstad :) Nu ser bloggen nice ut igen och jag kan andas ut!

I morgon drar jag till ett ställe mitt ute i ingenstans Harsa, men först ska jag packa klart och skriva min engelska grej så att jag kan skicka in den i tid :)

Jag tänker tanken, jag når målet.
Jag ser och gläds åt samma grejer.
Mitt leende har svalnat av,
min önskan har tagit en snabb vändning.

Nu i juletid vill jag le och skratta,
mysa med folk jag älskar.
Sakna folk jag inte träffar,
och träffa folk jag saknat.
Bara vara den Frida jag faktiskt är,
chilla, le och skratta!
Oj oj oj, händelserik dag punkt com. Rummet har väntat länge på att bli rent, men nu slipper det vänta längre :). Har varit väldigt lat och städa på ett tag nu så det är dags för ändring så när man ser hur resten av lägenheten bokstavligen glänser kan man inget annat än att städa rummet på egen hand.
Dagen började klocan kvart över 9 då jag åt frulle för att sen befinna mig på gymmet vid 10 för intervaller och styrka/rehab. Det gick helt okej, fick i alla fall gymmet för mig själv. Sen drog jag te stan och fixade lite grejer inför lägret. Väl hemma hade Emma påbörjat en rejäl husstädning som senare resulterade i ett askalas hem :) Jag vallade mina skidor inför lägret, så nu slipper jag att stressa med det i morgon. Middagen spenderades tsm, med Dyvik, Anders, Leo och Leos lillasyster Anna och sen jag och Emma! Det var jätte gott och sjukt trevligt :) Nu väntar sängen, Godnatt :)